Mattheus van der Steen - Geef nooit maar dan ook nooit op!

De sterkste mensen zijn niet altijd de mensen die winnen, maar de mensen die niet opgeven wanneer ze aan de verliezende hand zijn.

Hoe ga je om met teleurstellingen en dieptepunten in je leven? Wat doe je als het stormt om je heen en je geen uitkomst meer ziet? Geef nooit, maar dan ook nooit op wil laten zien dat God groter is dan je omstandigheden.

Mattheus vertelt over zijn persoonlijke ervaringen, en reikt sleutels aan om vol te blijven houden, dwars door strijd en moeite heen. Ook vertellen diverse hedendaagse geloofshelden over hun wandel met God; hoe God machtig werkt in hun leven, maar ook hoe zij omgaan met tegenslagen.

Lees de persoonlijke verhalen van Loren Cunningham, Bill Johnson, Heidi Baker, Ben Fitzgerald, Kris Vallotton, David Wagner, Daniel Kolenda en Jean-Luc Trachsel.

Dit eerlijke boek neemt je mee in het bovennatuurlijke avontuur met God, en daagt je uit om nooit op te geven!

 

Mattheus van der Steen is een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland. Hij heeft inmiddels 91 landen bezocht en is auteur van de bestseller Durf te Dromen. Dit boek was de winnaar van de Publieksprijs Christelijk boek 2009. Daarnaast is hij medeoprichter van de zendingsorganisatie Gospel Music Festival (GMF) en voorganger van de gemeente House of Heroes. Hij is getrouwd met Rebekah en samen hebben ze drie kinderen.

 

koopBoek

Prijs: € 18,95
Nummer: 978- 90-5811-190-6

304_normal_GeefNooitMaarDanOokNooitOp_middel.jpg