Kinderkoor de Bromvlieg - Jezus leeft Musical en CD

Deze liedjes zijn geweldig om kinderen iets bij te brengen over Pasen, de kern van het Evangelie.
Bij deze cd is ook een prentenboek verschenen.

Op scholen, thuis en in de kerk wordt steeds vaker gezongen om kinderen Bijbelverhalen en Bijbelse waarheden bij te brengen. De nieuwe kinder CD ‘Jezus Leeft!’ is een CD die dat helemaal rondom het thema ‘Pasen’ doet. Het zijn liedjes over Jezus’ kruisiging en vooral de opstanding; liedjes over de kern van het Evangelie! Op de CD worden deze liedjes op een chronologische volgorde gezet, waardoor het Paasverhaal helemaal tot leven komt voor kinderen! Ellen Laninga-van der Veer is initiatiefneemster van de CD ‘Jezus Leeft!’. Haar kinderkoor (De Bromvlieg) zingt de liedjes in. 


MUSICAL
'Jezus leeft' is een inspirerende musical van 60 minuten, gespeeld, gezongen en gedanst door en voor kinderen. Je beleeft het verhaal van Pasen door de ogen van twaalf Joodse kinderen uit het stadje Bethanië. Zij beleven, vooral door de dingen die ze horen, het verhaal van Jezus vanaf de intocht in Jeruzalem tot aan de uitzending van de discipelen. Samen met de kinderen beleef je plezier (intocht in Jeruzalem) verbazing (verraad van Judas) wanhoop en verdriet (Jezus is dood!) en vreugde, blijdschap en verwondering (de opstanding). De musical “Jezus leeft” kan gespeeld worden door een groep spelers van minimaal 12 kinderen en 2 volwassenen. Het spelen met meer kinderen is zeker mogelijk door hen de rol van publiek/koor te geven. 

De decorstukken voor deze musical zijn niet meer beschikbaar!

Als u deze musical “Jezus Leeft” besteld krijgt u:
- Het script van de musical met daarin alle teksten, regieaanwijzingen,  attributen, kleding die u nodig heeft (wordt digitaal toegestuurd).

- “Jezus leeft” cd met de 12 liederen en 1 instrumentaal nummer, de liederen worden gezongen door Kinderkoor De Bromvlieg (wordt per post verstuurd).
- “Jezus leeft” backingtracks/achtergrondbanden (wordt digitaal toegestuurd).
- “Jezus leeft” bladmuziek van de 12 liederen (wordt digitaal toegestuurd).

MEER INFO ZIEhttp://www.afscheidsmusicalportaal.nl/musical-jezus-leeft-oke4kids.html

De BACKINGTRACK en SCRIPT voor deze musical is ook LOS te bestellen, deze kost € 34,30 (€ 31,35 + € 2,95 verzendkosten, omdat ons systeem die automatisch in rekening brengt) en worden u per “we transfer” toegezonden na betaling.

Het BLADMUZIEK en SCRIPT 
voor deze cd is ook LOS te bestellen (via de knop hieronder Muziekboek), deze kosten € 7,95 (€ 5,00 + € 2,95 verzendkosten, omdat ons systeem die automatisch in rekening brengt) en worden u per email toegezonden na betaling. 

 

koopComplete Musical

Prijs: € 49,95
Nummer: 55118

koopMuziekboek

Prijs: € 5,00
Nummer:

koopBackingtrack

Prijs: € 32,05
Nummer: 51117

koopCD

Prijs: € 9,95
Nummer: 871354200982

161_normal_Jezus leeft.jpg

Hieronder staan alle liedjes van deze cd. Van elk liedje kun je de tekst bekijken (klik op de titel) of een fragment beluisteren.

1. Hosanna Beluister
2. Het is onbegrijpelijk Beluister
3. Een kus Beluister
4. God waarom hebt U Mij verlaten Beluister
5. Golgotha (instrumentaal) Beluister
6. Stilte Beluister
7. Jezus leeft Beluister
8. Halleluja Beluister
9. Sta op en zing Beluister
10. Zing met mij Beluister
11. Namen van God Beluister
12. Wij danken de Heer Beluister
13. Geef het door Beluister